UUSIA YHTEISTYÖKUMPPANEITA

 

Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry on hakeutunut yhteistyöhön muidenkin kuntien kuin Laukaan kunnan kanssa. Kesän 2019 aikana yhdistys on hyväksytty palvelusetelituottajaksi Laukaaseen, Jyväskylään ja Helsinkiin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että esim. helsinkiläinen ikäihminen voisi palvelusetelin saatuaan valita listalta hoivapalvelupaikaikseen palvelutalo Männikön. Aiemmin eivät laukaalaisetkaan ole voineet itse valita Männikköä, mutta nyt sekin on mahdollista, mikäli saa kunnan myöntämän palvelusetelin.

 

 

ASKEL KOHTI ORGANISOIDUMPAA VAPAAEHTOISTYÖTÄ

 

Männikössä on toiminut jo pitkään vapaaehtoistyöntekijöitä, mutta tänä keväänä toiminta uudelleenorganisoidaan. Pidimme info-tilaisuuden kiinnostuneille huhtikuussa ja nyt toukokuussa järjestämme koulutustilaisuuden Männikössä (15.5.2019 klo 18 - 20). Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki sellaiset, joita vapaaehtoistyö Männikössä kiinnostaa. Jaamme tilaisuudessa nimikyltit ja käymme läpi yhteisiä pelisääntöjä.

 

Vapaaehtoistyön koordinaattorina toimii tj Vesa Sinervä ja mikäli asia kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!

p. 0405803614

vesa@palvelutalomannikko.fi

 

HALLITUKSEN KOKOONPANO VUONNA 2019

 

Pj Tarja Pietiläinen

Varapj Lauri Honkonen

Maria Kuikka

Antti Lindqvist

Tuomo Paananen

Mikko Puttonen

Esko Tammenoja

 

 

28.9.2018

 

Palvelutalo Männikössä tapahtuu syksyllä muun muassa seuraavaa:

- 28.9. kulttuuriperjantaitapahtuma klo 10, jolloin on jokaisella mahdollisuus esiintyä, esiintyjille tarjoamme lounaan!

- 1.10. Tuolijumppaa klo 10

- 1.10. starttaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämänä päiväkeskustiloissa klo 9 -  11 (aina maanantaisin) aamuperhekahvila Onnenapila. Perhekahvilan jälkeen perheillä mahdollisuus ruokailla Männikön ravintolassa tarjoushinnalla (vain vanhempien ruokailusta maksu, lapset syövät ilmaiseksi)

- 2.10. klo 9.15 asukaspalaveri

- 2.10. Männikön ravintolassa tutustumispäivä ja lohikeitto lähtee hintaan 5,9 € (jälkiruokana ohukaisia)

jatkossa arkisin klo 11.30 - 12.30 meillä toimii lounasravintola kaikille avoimena ja hinta on normaalistikin vain 6,4 €

- 5.10. sanataidetuokio Minna Yli-Karjanmaan johdolla klo 14.30

- lisäksi Männikön bingo ja srk-hartaus

 

 

 

6.6.2018 AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Haemme Männikköön vakituiseen työsuhteeseen

- 50% kokkia (haku päättyy 15.6.2018)

- 50% johdon assistenttia (haku päättyy 26.6.2018)

 

Työpaikkailmoitukset näet alla olevista linkeistä:

 

Kokki

Johdon assistentti

 

 

 

3.1.2018

 

Vuosi vaihtui. Teimme vuosittaisen asukas- ja omaistyytyväisyyskyselyn. Palautteen perusteella olemme pystyneet parantamaan ennästään kiitettävällä tasolla ollutta palveluamme ja olemme siitä iloisia, koska yhdistyksen olemassaolon tarkoitus on tuottaa palveluja ikääntyneille ihmisille. Jos olemme tässä onnistuneet, otamme hyvän arvosanan hyvillä mielillä vastaan. Alla on kouluarvosanoin pisteytetty eri osa-alueet.

 

Turvallisuus 9,5

Asiakaspalvelu 9,5

Tiedonkulku 9

Resurssit 8

Ammatillisuus 9,5

Yleissiisteys 9

Ateriapalvelu 9+

 

Kokonaisarvosana 9 +

 

Kiitos kyselyyn vastanneille. Käsittelemme vastaukset aina yksityiskohtaisesti henkilöstöpalaverissa.

 

 

 

13.12.2017

 

Eloisaa! -toiminta on saamassa STEAn avustusehdotuksen mukaan ensi vuodeksi 75000 euroa. Osallistuva ikäihminen - mielekäs arki -hanke päättyy alkuvuonna 2018, mutta hankkeen pohjalta kehitetyt ja edelleen kehitettävät toimintamuodot jatkuvat nyt yhdistyksen pysyvinä toimintamuotoina. Toiminnan kohderyhmänä ovat kaikki yli 60-vuotiaat laukaalaiset, joille järjestetään kulttuuriin, terveyteen, liikuntaan ja nykyajan haasteisiin liittyvää yhteisöllistä toimintaa. Toimintaan voi tulla mukaan milloin tahansa, lisätietoja toiminnasta löytyy muun muassa projektit-sivulta.

 

29.11.2017    AVOIN TYÖPAIKKA

 

Yhdistyksemme hakee ateriapalvelun esimiestä. Hakuaika päättyy 14.12.2017 Katso tarkempi työpaikkakuvaus täältä.

 

7.11.2017

Ohjelmapalvelujen tuottaminen on yksi osa Männikön asukkaitten viihtyvyyttä. Palvelut ovat asukkaille maksuttomia, usein idea tapahtumasta on tullut asukkailta asukaspalaverissa.

 

Männikön tulevia tapahtumia

9.11. Leffailta, uuden videotykin käyttöönotto lasiaulan päädyssä

1.12. Suomi sata -juhlavuoden luento vuoden 1917 joulukuun tapahtumista

         kirjailija-historioitsija Janne Könönen

6.12. Itsenäisyyspäivän juhlapuhe, Antti Lindqqvis, malja 100-vuotiaalle Suomelle ja sen rakentajille!

12.12. Männikön kauneimmat joululaulut -tilaisuus

16.12. Männikön perinteinen joulujuhla

 

Näiden erikseen suunniteltujen tapahtumien lisäksi viikko-ohjelmaan kuuluvat säännöllisesti fysioterapeutin vetämät jumpat, bingo, srk:n hartaustilaisuudet ja kuukausittain asukaspalaverit. Epäsäännöllisesti lisäksi yhteislaulutilaisuuksia, päiväkodin vierailut ja muita esiintymisiä.

 

 

30.8.2017

 

Männikköön on sijoitettu lahjoituksena defibrillaattori, joka on tarkoitettu yhteiseen käyttöön, mikäli tulee tilanne, jossa joku lähialueella tarvitsee defibrillaattoria. Männikkö on monessa mielessä hyvä sijoituspaikka defille. Paikka on monille ainakin sijainnin puolesta tuttu, täällä työskentelee terveydenhoidon ammattilaisia (defin käyttö tosin onnistuu keneltä tahansa) ja täällä on töissä vähintään kaksi hoitajaa 24/7, joten defi on aina saatavilla.

Defin hankinnan ovat rahoittaneet Laukaan kunta (50%), paikalliset yritykset ja yksityishenkilöt.

 

Männikön asukas- ja omaiskysely 2016 julkaistaa nyt tässä.

 

HALLITUS 2017

 

Yhdistyksen hallituksen kokoonpano vuonna 2017 on tämä:

 

pj Tarja Pietiläinen

varapj Lauri Honkonen

vars. jäsen Irja Hokkeri

vars. jäsen Antti Lindqvist

vars.jäsen Tuomo Paananen

varajäsen Maria Kuikka

varajäsen Mikko Puttonen

 

Kiitos Liisa Piipariselle pitkäaiksesta hallitustyöskentelystä! Tervetuloa hallitukseen Mikko Puttonen!

 

27.7.2016

Yhteistyö pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Laukaan Talopalvelun kanssa loppuu 31.7.2016 sen myötä, että siirrymme hoitamaan kiinteistöhoitoa omana työnä. Henkilöstöömme liittyy 1.8. alkaen talonmies Jarmo Piili. Kiitämme Laukaan Talopalvelua asiakaslähtöisestä palvelusta ja toivotamme Jarmon tervetulleeksi!

 

1.4.2016

Yhteistyö Holiday Clubin kanssa tiivistyy. Tarkoitus on rakennuttaa kylpylä Lievestuoreelle. Lisätietoa yhteistyöhankkeesta tässä. (tämä on vanha aprillipila)

 

Yhdistyksen toimintakertomus vuodelta 2015 näyttää tältä

 

Asukas- ja omaiskyselyn 2015 tulokset löytyvät täältä.

 

Saimme omaisilta ja asukkailta kokonaiskouluarvosanaksi kyselyn perusteella 9 -, mihin voimme olla tyytyväisiä, jos ajatellaan sitä kuvaa, mikä vanhustenhoidosta yleensä julkisuudessa annetaan. Tiedämme toki, että julkisuudessa on esillä poikkeustapaukset ja harvemmin kerrotaan, miten hyvää hoitoa suurin osa suomalaisista ikääntyneistä saa. Arvelisin, että suomalainen vanhustenhoito pärjäisi myös kansainvälisessä vertailussa yllättävän hyvin.

Männikössä ollaan tyytyväisiä erityisesti työntekijöiden ammattitaitoon ja palvelualttiuteen. Meillä on epäilemättä huipputason työntekijöitä! Kriittisimmin suhtauduttiin jälleen kiireeseen ja resurssien vähäisyyteen. Mekin suhtaudumme kiireeseen kriittisesti ja mikäli meistä riippuisi, meillä olisi talossa palkattu seuranpitäjä / virikeohjaaja. Toimintaa toivottiin osassa vastauksia lisää ja siihen vastaa osaltaan Männikön kasvanut vapaaehtoisten joukko ja siitä iso kiitos kaikille vapaaehtoistyöntekijöille! Haluamme haastaa myös asukkaittemme omaisia mukaan viriketoiminnan kehittämiseen ja sisällön luomiseen. Olemme kaikki samaa mieltä siitä, että ulkoilu on tärkeää ja siksi on hyvä että teemme sitä yhdessä sivarin, työntekijöiden, vapaaehtoisten ja omaisten voimin!

 

Hyvää pääsiäisen aikaa Männiköstä!

 

24.3.2016 Vesa

 

 

Hallituksen kokoonpano 1.1.2016 alkaen:

 

pj Tarja Pietiläinen

varapj Lauri Honkonen

varsinainen jäsen Irja hokkeri

varsinainen jäsen Antti Lindqvist

varsinainen jäsen Tuomo Paananen

varajäsen Maria Kuikka

varajäsen Liisa Piiparinen

 

Hallituksen kokoonpano on sama kuin vuonna 2015.

 

PROJEKTIN TYÖNTEKIJÄT

 

Osallistuva ikäihminen - mielekäs arki-hankkeen projektityöntekijän paikkaa haki 61 henkilöä. 8 kutsuttiin haastatteluun. Projektityöntekijäksi valittiin sosionomi Tiina Ahonen Toivakasta.

Projektipäällikkönä toimii sosionomi, yhteisöpedagogi Maria Kuikka.

 

[kuva]

 

UUTTA VUODELLE 2015

 

Olemme aloittaneet Männikössä valmistettavien kotipalveluaterioiden kuljetuksen vuoden alusta. Kuljettajana toimii siviilipalvelusmies. Lisäksi tarjoamme vuokra-asukkaillemme edullista asiointipalvelua Lievestuoreen alueella.

 

HALLITUS 2015

 

Pitkäaikainen hallituksen jäsen Marjatta Aarnio jää pois vuoden vaihteessa hallituksesta. Kiitokset Marjatalle pitkästä vastuutehtävän hoidosta!

 

[kuva]

 

Hallituksen kokoonpano 1.1.2015 alkaen

 

Puheenjohtaja Tarja Pietiläinen

Varapuheenjohtaja Lauri Honkonen

Varsinainen jäsen Irja Hokkeri

Varsinainen jäsen Antti Lindqvist

Varsinainen jäsen Tuomo Paananen

Varajäsen Maria Kuikka

Varajäsen Liisa Piiparinen

 

 

MIELÄKÄS ARKI - OSALLISTUVA IKÄIHMINEN -HANKE

 

Yhdistys on saanut RAY:ltä myönteisen avustuspäätöksen yhteisölliseen ja toiminnalliseen hankkeeseen, jonka kohderyhmänä on yli 60-vuotiaat laukaalaiset. Hankkeen myötä on tarkoitus osallistaa kohderyhmään kuuluvia liikunta-, kulttuuri- ja muihin ryhmiin sekä tarjota mm. asiantuntijaluentoja ja yhteisöverkkosovellusten käyttömahdollisuuksia. Hankkeen toiminta alkaa keväällä 2015 ja hanke on 3-vuotinen. Hankkeeseen myönnetty avustus vuodelle 2015 on 88 000 euroa. Hankkeeseen palkataan projektipäällikkö ja projektityöntekijä. Hanke on Vanhustyön keskusliiton koordinoiman Eloisä ikä -avustusohjelman osahanke.

 

 

MÄNNIKÖN MATKASSA 1964 - 2014

Yhdistyksen 50-vuotisjuhlassa 1.12.2014 julkistettiin 50-vuotishistoriikki, jonka on kirjoittanut Maria Kuikka. Teos kuvaa elävästi yhdistyksen historiaa ja samalla myös Lievestuoreen paikallishistoriaa. Kirjaa voi tilata hintaan 15 euroa suoraan palvelutalon johtajalta (p. 0405803614 tai vesa.sinerva@mannikko.inet.fi) tai käydä ostamassa palvelutalosta. Kirjaa myydään Lievestuoreella myös kyläkauppa Helmissä ja lisäksi se on lainattavissa kirjastosta.

 

[kuva]

 

50-vuotisjuhla

 

Vietimme 1.12.2014 yhdistyksen 50-vuotisjuhlaa palvelutalo Männikössä. Maria Lund esiintyi upeasti ja kansanedustaja Aila Paloniemi piti juhlapuheen. Juhlassa kuultiin myös kunnan johtajan, Jaakko Kiiskilän puheenvuoro. Juhlan lopussa eläköityneitä työntekijöitä muistettiin yhdistyksen viireillä ja saatiin kuulla vielä yllätysnumerona palvelutalon asukkaan, Pentti Hokkasen koskettava puheenvuoro. Alla kuvia juhlasta.

 

[kuva]

Maria Lund ja Valtteri Tynkkynen (kuva Aatu Anttila)

[kuva]

Juhlavieraita (kuva Aatu Anttila)

[kuva]

Aila Paloniemi (kuva Aatu Anttila)

[kuva]

Heini Reikkinen ja Pentti Hokkanen (kuva Aatu Anttila)

 

23.9.2014     Vierailimme Tarhalehdon idyllisellä eläinpihalla syyskuun alussa.

[kuva]

(kuva Maria Kuikka)

 

17.4.2014     Maaliskuun ateriasuoramaksujen veloituspäivä on poikkeuksellisesti 25.4.!

 

14.4.2014     Julkaisemme ohessa palautteen, joka on julkaistu mielipiteet-palstalla Laukaa-Konnevesi -

                    lehdessä 10.4.2014.

 

8.4.2014      Julkaisemme ohessa yhdistyksen Toimintakertomuksen vuodelta 2013.

 

20.3.2014     Palvelutalo Männikön asukkaat ja omaiset vastasivat vuodenvaihteessa kyselytutkimukseen,

                    jonka tarkoituksena oli selvittää palvelujemme laatua. Parasta palveluissa oli vastaajien

                    mielestä työntekijöiden ammattitaito ja asiakaspalvelu. Kritiikkiä sai puolestaan resurssien

                    riittävyys. Katso kyselytutkimuksen tulokset tästä.

 

5.3.2014       Suoramaksuasiat ovat nyt kunnossa.

 

27.1.2014     Suoramaksuissa ongelmia

                    Tammikuun vuokrat ja ateriat eivät ole onnistuneet suoramaksuina vielä. Asian pitäisi

                    korjaantua alkuviikosta ja ko. maksut on tarkoitus saada maksuun eräpäivällä 31.1.2014.

 

 

14.1.2014     Lievestuoreen palvelukeskusyhdistyksen hallitus kokoontuu tänään uudella kokoonpanolla:

 

                    pj Tarja Pietiläinen

                    varsinainen jäsen Marjatta Aarnio

                    varsinainen jäsen Lauri Honkonen

                    varsinainen jäsen Antti Lindqvist

                    varsinainen jäsen Tuomo Paananen

                    varajäsen Maria Kuikka

                    varajäsen Liisa Piiparinen

 

 

29.11.2013   Yhdistyksen syyskokous on valinnut kokouksessaan 28.11.2013 uuden hallituksen

                    kaudelle 2014-2015. Hallituksen kokoonpanossa tapahtuu kaksi muutosta. Pitkäaikainen

                    varapuheenjohtaja Esko Tammenoja jää pois tehtävästään ja hänen tilalleen

                    varsinaiseksi jäseneksi tulee nykyisin varajäsenenä toimiva Lauri Honkonen.

                    Uudeksi varajäseneksi valittiin sosionomi Maria Kuikka Lievestuoreelta.

                    Puheenjohtajaksi valittiin uudelleen nykyinen puheenjohtaja Tarja Pietiläinen.

 

 

 

28.8.2013     Uusi ryhmäkoti, Liisan ja Antin pirtti on loppusilausta vaille valmis. Ensimmäiset

                    asukkaat muuttavat taloon 1.9. Ryhmäkodin valmistumisen myötä Lievestuoreelle tulee

                    20-22 uutta pitkäaikaista palveluasumispaikkaa ja 2 lyhytaikaista palveluasumispaikkaa. 

                    Yhdistys tarjoaa kiinteistön, vuokra-asunnot ja ateriapalvelut, Laukaan kunta järjestää

                    hoivapalvelut. Asunnoista voi tiedustella palvelutalon johtajalta, Vesa Sinervältä, puh. 040

                    5803614. Hoitopaikan saamisesta ja hoivapalvelujen sisällöstä voi kysyä Heli Lerkkaselta,

                    puh. 0142678773. Alla kuvia.

                    [kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

[kuva]

 

21.5.2013     Lukuisat korjausremontit haastavat palvelutalo Männikön arjen sujumista. Suurin

                    korjausremontti on keittiöremontti, minkä vuoksi ruokasali on jouduttu siirtämään

                    aulaan. Ruokasaliin rakennettu keittiökin on joutunut tekemään tilaa uudisrakennustöille.

                    Palvelutaloon rakennetaan sprinklausjärjestelmä, mikä aiheuttaa omat

                    haasteensa. Väestösuojakin on remontoitu. Lisäksi tulossa on porrahuoneen korjaus, 

                    pukuhuoneen latttiaremontti ja hissikuilun remontti. Kaiken keskellä asukkaista pyritään

                    pitämään mahdollisimman hyvin huolta. He eivät ole löytäneet moittimista siitä, että

                    jatkuvasti käytävillä ja heidän huoneissaan ramppaa työmiehiä. Päinvastoin, moni on

                    sanonut olevansa vain hyvillään kun on vähän vaihtelua.

 

Keittiö remontoidaan perusteellisesti

[kuva]

 

21.5.2013    Lievestuoreen palvelukeskusyhdistyksen rakennuttama ryhmäkoti valmistuu syksyllä.     

                   Uuteen ryhmäkotiin tulee 24 asukaspaikkaa. Asukaspaikoista tehdään päätöksen

                   SAS-ryhmässä. Asunnoista voi tiedustella Vesa Sinervältä, 0405803614 ja Heli Lerkkaselta,

                   0142678773. Ryhmäkoti on muuttovalmis 1.9.2013.

                   [kuva]

 

19.4.2013    TYÖNTEKIJÄHAKEMUS

                   Haetaan kesäksi 1.6.2013-31.8.2013 vuorotteluvapaan sijaista vanhustyöhön. Hakijan tulee

                   olla ennen työn alkamista työtyön työnhakija. Työ on 3-vuorotyötä ja sisältää paljon perus-

                   hoitoa. Etsimme positiisen asenteen omaavaa koulutettua lähi- tai perushoitajaa. Tiedus-

                   telut ja hakemukset: Vesa Sinervä, 0405803614, vesa.sinerva@mannikko.inet.fi. Jos ajattelet

                   olevasi etsimämme henkilö, älä tyydy sähköpostin lähettämiseen. Soita myös!

 

8.4.2013      Maaliskuussa vietettiin ryhmäkodin harjannannostajaisia (tilaajan puhe). Palvelutalon

                   puolella tehdään keittiöremonttia. Väliaikainen keittiö rakennettiin ruokasaliin ja ruoka-

                   salina toimii pääaula. Sprinklausjärjestelmää ollaan rakentamassa palvelutaloon.

 

14.11.2012   Yhdistyksen syyskokous to 15.11.2012 klo 18 Männikössä. Tervetuloa jäsenet!

 

29.8.2012   Monien valmisteluvaiheiden jälkeen uuden ryhmäkodin rakennustyöt pääsevät viimein

                    tällä viikolla käyntiin. Pääurakoitsijana hankkeessa on Keski-Suomen voimarakentajat Oy. 

                    22-asuntoisen ryhmäkodin arvioidaan olevan käyttövalmis 1.9.2013.

                    Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry vastaa rakennuttamisesta ja jatkossa kiinteistön

                    hoidosta ja ylläpidosta. Laukaan kunta järjestää ryhmäkodissa palvelut.

 

26.3.2012   Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry sai vastaanottaa perjantai-iltana lahjoituksen

                    paikalliselta upealta improvisaatio-ryhmältä, Thö Säälittävät kaksituntisen esityksen

                    jälkeen Lievestuoreen kansalaisopistolla. Lahjoitettava summa oli hirrrrveän paljon euroja.

                    Yhdistyksen ja asukkaiden puolesta suuri kiitos ryhmälle! Lahjoitus käytetään teatteri-

                    esityksen järjestämiseksi palvelutalo Männikössä.

 

17.2.2012    Männiköntie 16 A,B -kerrostalon kokonaispurku-urakoitsijaksi on valittu Tapani Saari Oy

                   Oulaisista. Kerrostalon purku on kokonaisuudessaan suoritettu maaliskuun puoleenväliin

                   mennessä.

 

6.2.2012      Palvelutalo Männikköön etsitään ikäihmisten hoivotyöstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa.

                   Työ on 2-vuorotyötä ja sisältää paljon perushoitoa. Eduksi katsotaan työkokemus vastaavista

                   tehtävistä sekä muistisairauksien tuntemus. Hakemuksen voi lähettää sähköisenä tästä

                   linkistä tai postitse : Vesa Sinervä, palvelutalo Männikkö, Männiköntie 16, 41400 Lievestuore

                   26.2. mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työehdoissa noudatamme KVTESsiä. Palvelu-

                   talo Männikössä panostetaan henkilöstön työhyvinvointiin ja ehkä siksi täällä ei tiedetä,

                   mitä on työvoimapula. Lisätietoja sähköpostilla : heini.riekkinen@mannikko.inet.fi (vastaava

                   sairaanhoitaja), vesa.sinerva@mannikko.inet.fi (palvelutalon johtaja) tai 040 580 3617 (klo

                   12-13, vastaava sairaanhoitaja) 040 580 3614 (klo 8-16, palvelutalon johtaja). Ilmoitamme 

                   kaikkille hakijoille prosessin aikana, onko vai eikö ole päässyt haastatteluihin, joten 

                   pyydämme laittamaan yhteystietoihin myös sähköpostiosoitteen, mikäli sellainen on.

 

31.1.2012    Männiköntie 16 A,B -kerrostalon purkutöiden valmistelu aloitetaan 2.2.2012 asbestipurulla.

                   Asbestipurusta vastaa Oy RVP Niemelä Ab. Kokonaispurku suoritetaan tämän jälkeen ja

                   valmista pitäisi olla maaliskuun puolen välin paikkeilla. Kokonaispurku-urakoitsijan valinta-

                   prosessi on vielä kesken.

 

 

21.12.2011  Yhdistys kilpailuttaa vanhan kerrostalon purku-urakan. Asbestipurku ja muu purku

                   kilpailutetaan erikseen. Tästä linkistä avautuu asbestipurkutarjouspyyntö ja tästä

                   linkistä avautuu purku-urakkatarjouspyyntö. Tästä linkistä voi ilmoittautua katselmuksiin,

                   jotka pidetään 2.1.2012 klo 9.15 (asberstipurku) ja 5.1.2012 klo 9.15 (muu purku).

 

                   HUOM! Tarkennus molempiin tarjouspyyntöihin: mikäli yritys aikoo osallistua molempiin

                   tarjouskilpailuihin, riittää, että osallistuu vain jälkimmäiseen katselmukseen 5.1.2012 klo

                   9.15, mutta siinä tapauksessa täytyy ilmoittaa asiasta kilpailutuksen järjestäjälle (ks.

                   ilmoittautumis- ja yhteystiedot). (lisätty 27.12.2011)

 

                  HUOM! Muutosilmoitus purkutarjousasiakirjoihin: katselmuksessa ei luovuteta seuraavaa

                  asiakirjaa: - kohteen perustietolomake (lisätty 30.12.2011)

 

                  HUOM! Tarkennus / lisäys tarjouspyyntöasiakirjaan (purku-urakka):"Kellarikerroksessa

                  purettavan kerrostalon kohdalle jää käyttöön osa palvelutalon väestönsuojasta, jonka

                  rakenteet urakoitsijan tulee suojata vaurioitumiselta ja kastumiselta" (lisätty 2.1.2012)

 

19.10.2011 Lievestuoreen palvelukeskusyhdistyksen puhelinumerot pysyvät samana kuin ennenkin,

                  mutta osiin numeroista vaihtuu palvelujentuottaja. Numerot siirtyvät tänään ja siitä johtuen

                  lankapuhelinnumeroihin ei välttämättä saa yhteyttä noin klo 12. Tämä katkos ei ollut ennakoi-

                  tavissa, koska DNA ei informoinut, että siitä saattaa seurata katkos. Kuitenkin DNA:sta

                  johtuvista syistä numerot 014 861 401, 014 861 405 ja 014 861 407 ovat ainakin osan päivästä

                  poissa käytöstä. DNA:sta lupailtiin kuintenkin, että yhteyksien pitäisi toimia ihan kohta,

                  "puolen tunnin sisällä". Nähtäväksi jää kuinka pitkä on DNA:n puoli tuntia.

 

16.8.2011  ARAsta on vahvistettu Ryhmäkoti 2011 -hankkeen rahoitus tarkennetuille

                 suunnitelmille. Vanhan kerrostalon purku-urakan kilpailutus julkaistaan

                 lähiaikoina. Uuden ryhmä'kodin rakentaminen alkanee joidenkin kuukausien kuluttua.

 

1.4.2011   Lievestuoreen palvelukeskusyhdistyksellä on Japanissa ystävyysvanhustentalo

                Nikihaman kaupungissa. Yhdistyksen hallitus on päättänyt keskusteltuaan

                ARAn idäntyön aluejohtajan, Jorma Kiinalaisen kanssa rakennuttaakin uuden

                palvelutalon Japaniin, koska siellä rakennuttaminen on hivenen edullisempaa

                kuin Suomessa. Moni palvelutalopaikkaa odottava vanhus on sanonut muuttavansa

                vaikka Japaniin kunhan pääsisi pois ahtaista ja laitosmaisista sairaaloista. Tämä

                toive on nyt kuultu ja uusi Lievestuoreen palvelukeskuksen palvelutalo avaa

                ovensa Japanissa näillä näkymin 1.4.2015. Rakennustyötä hidastaa se, että

                SAS-ryhmä ei hyväksy japanilaisten käyttämiä maaleja eikä tapetteja, koska ne

                eivät tunnu kauas muuttavista lievestuoreelaisista ja laukaalaisista tarpeeksi

                kotoisilta. Samoin wc-pytyt ja muut kalusteet on tuotava Suomesta. Erityisesti

                SAS-ryhmä painotti, että "auta armias, jos siellä Japanissa ei ole haarukoita eikä

                veitsiä!". Niitä viedäänkin varulta 50 vuoden tarpeeksi uuteen palvelutaloon.

                (huomaa jutun pvm...)

 

18.3.2011  Kiinteistöhoidon kilpailutus (klikkaa)
                 Ilmoittautuminen kiinteistökatselmukseen 7.4. klo 9

 

16.2.2011  ARA on myöntänyt yhdistyksellemme avustusvarauksen Ryhmäkoti 2011 -hankkeeseen.

                 Tarkoituksena on rakennuttaa purettavan (vuokratalo 3) talon tilalle uusi 23-asuntoinen

                 ryhmäkoti huonokuntoisille ja muistihäiriöisille vanhuksille. Yhdistys vastaa kiinteistön

                 rakennuttamisesta ja ylläpidosta, Laukaan kunta vastaa hoivapalveluiden järjestämisestä.

                 ARAn myöntämän avustuksen suuruus on 961 177€ ja korkotukilainan suuruus on 1 785 043€.

                 Ryhmäkodin on tarkoitus valmistua loppusyksyllä 2012.

 

 

18.1.2011  Tänään starttasi jälleen kevätkauden kulttuuriprojekti yhteistyössä Lievestuoreen

                 opiston kanssa. Kulttuuria ikäihmiselle -projekti on opetusministeriön rahoittama ja jatkuu

                 kesään saakka. Viikottain palvelutalossa vierailee musiikkiin, taiteeseen ja luovaan toimintaan

                 perehtyneitä ohjaajia, joiden opastuksella asukkaat voivat saada kulttuurikokemuksia.

 

 

15.12.2010 Palvelutalo Männikössä vietettiin perinteisiä pikkujouluja isolla porukalla.

                 Vieraina olivat mm. laulattamassa Minja Niiranen ja Marja-Liisa Janhunen-Ehrola,

                 kerkesipä myös joulupukki kiireiltään piipahtamaan.

 

[kuva]