Osallistuva ikäihminen - mielekäs arki -hanke on päättynyt, mutta hankkeen synnyttämä toiminta jatkuu Eloisaa! -toiminnan myötä 1.1.2018 alkaen.

 

 

 

 

 

[kuva]

 

 

Yleistä hankkeesta

 

Osallistuva ikäihminen - mielekäs arki -hanke on Lievestuoreen palvelukeskusyhdistyksen kolmivuotinen yli 60-vuotiaille kotona asuville laukaalaisille suunnattu projekti. Hanke kuuluu Vanhustyön keskusliiton koordinoimaan ja Raha-automaattiyhdistykseen rahoittamaan Eloisa ikä-rahoitusohjelmaan. Hankkeemme käynnistyi maaliskuussa 2015 ja jatkuu aina vuoden 2017 saakka. 

 

Projektipäällikkö Maria Kuikka

Projektipäällikkö (20%) yhdistyksen toiminnanjohtaja Vesa Sinervä

Projektityöntekijä Tiina Ahonen

 

Meihin voit olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimella numeroon 050 464 0252

Ryhmätoiminta

Ryhmien kokoontumiset kattavat melko lailla koko Laukaan, aivan kuten tavoitteenamme olikin. Ryhmätoimintamme tausta-ajatuksena on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tämä ajatus ohjaa toimintaamme koko ajan. Fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia parhaiten mielestämme tukee yhdessäolo ja yhdessä tekeminen. Ryhmätoiminta lähtee täysin ryhmäläisten kiinnostuksen kohteista ja ideoista.

 

Ryhmät kokoontuvat Vihtavuoressa, Leppävedellä, Äijälässä ja Vehniällä, Laukaan kirkonkylällä sekä Lievestuoreella. Ryhmissä liikutaan, keskustellaan, opitaan uutta, vieraillaan eri kohteissa, kuunnellaan asiantuntijoita, jaetaan kokemuksia eletystä elämästä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan.  

Ryhmätoimintaan mahtuu vielä mukaan joka puolelle Laukaata. Kannattaa olla suoraan yhteydessä meihin, niin kerromme ryhmien kokoontumisajoista ja kartoitamme mikä ryhmä parhaiten sopii kellekin.

Meiltä on kyselty julkaisemmeko kokoontumisaikoja ja -paikkoja, mutta olemme päättäneet että haluamme toimivat ja tiivit ryhmät ja siitä syystä ryhmiin pääsee osallistumaan vain ilmoittautumisen kautta. 

Tapahtumia

Järjestämme monipuolisesti erilaisia tapahtumia ympäri kuntaa. Suosituimpia tapahtumiamme ovat olleet erilaiset retket ulkoilualueilla, vierailut eri kohteissa, asiantuntijaluennot ja mahtavat kulttuuritapahtumat. Jaamme ryhmissä tapahtumakalenteria sitä mukaa kun teitä tapaamme, meihin yhteyttä ottamalla saatte omanne! 


Osa osallistujistamme osallistuu aktiivisesti pelkästään tapahtumiin ja osa pelkästään ryhmätoimintaan, jokainen oman aikataulunsa ja elämäntilanteensa mukaan.

Hanketiimi

Hanketiimiin kuuluu päälliköt Maria ja Vesa sekä työntekijänä Tiina. Maria ja Tiina suunnittelevat yhdessä toimintaa ja tapahtumia sekä kiertävät ryhmissä. Vesa jatkaa Liepeen ryhmien kanssa totuttuun tapaansa. Tapahtumat ja retket teemme yhdessä, kalenterimme alkavat olla sen verran täynnä että joka työtunnille riittää puhdetta. Tiimimme puhaltaa yhteen hiileen ja olemme kaikki motivoituneita ja innostuneita viemään hanketta eteenpäin. 

 

Lisätietoa:

 

Päivitämme aktiivisesti sivuamme Facebookissa https://www.facebook.com/eloisatlaukaassa, josta löydätte aina ajankohtaisimman tiedon tapahtumistamme ja kuulumisistamme.

 

Hankkeen blogi päivittyy myös entistä aktiivisemmin osoitteessa http://eloisatlaukaassa.blogspot.fi/

 

Nähdään ryhmissä ja tapahtumissa!