AJANKOHTAISTA

OMAISET JA VAPAAEHTOISET VOIVAT TULLA ULKOILUTTAMAAN ASUKKAITA

Koronarajoituksista huolimatta omaiset ja vapaaehtoistyöntekijät voivat käydä Männikössä ulkoiluttamassa läheistään. Annamme talon puolesta maskin ulkoiluttajalle ulko-ovella ja tuomme asukkaan ulko-ovelle. Sen vuoksi mikäli joku tulee viemään asukasta ulos, tulisi ensin soittaa hoitajille ajankohdasta. Puhelinnumero on 0405803617.

 

Liepeen hoiva ry tekee seuraavat toimenpiteet koronaviruksen leviämisen torjumiseksi.

  • kaikki vierailut palvelutalo Männikköön kielletään
  • talon ulkopuoliset ruokailijat hakevat ateriat ulko-ovelta sovitusti
  • Eloisaa-toiminnan ryhmät, tapahtumat ja retket keskeytetään
  • Palvelutalon harrastetoiminta keskeytetään
  • Hallintopalvelut tehdään mahdollisuuksien mukaan etätyönä
  • Näiden toimintojen lisäksi noudatetaan Valviran ja sairaanhoitopiirin antamaa ohjeistusta hoivan ja hygienian käytännöissä

 

UUSI NIMI!

24.2.2020

Historiallinen muutos on tapahtunut: yhdistyksen nimi Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry jää historiaan sääntömuutosten myötä. Yhdistyksen nimi on 24.2.2020 alkaen Liepeen hoiva ry.

Uusia yhteistyökumppaneita

Syyskuu 2019

Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry on hakeutunut yhteistyöhön muidenkin kuntien kuin Laukaan kunnan kanssa. Kesän 2019 aikana yhdistys on hyväksytty palvelusetelituottajaksi Laukaaseen, Jyväskylään ja Helsinkiin.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi helsinkiläinen ikäihminen voisi palvelusetelin saatuaan valita listalta hoivapalvelupaikaikseen palvelutalo Männikön. Aiemmin eivät laukaalaisetkaan ole voineet itse valita Männikköä, mutta nyt sekin on mahdollista, mikäli saa kunnan myöntämän palvelusetelin.

Askel kohti organisoidumpaa vapaaehtoistyötä

Toukokuu 2019

Männikössä on toiminut jo pitkään vapaaehtoistyöntekijöitä, mutta tänä keväänä toiminta uudelleenorganisoidaan. Pidimme info-tilaisuuden kiinnostuneille huhtikuussa ja nyt toukokuussa järjestämme koulutustilaisuuden Männikössä (15.5.2019 klo 18 – 20). Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki sellaiset, joita vapaaehtoistyö Männikössä kiinnostaa. Jaamme tilaisuudessa nimikyltit ja käymme läpi yhteisiä pelisääntöjä.

Vapaaehtoistyön koordinaattorina toimii tj Vesa Sinervä ja mikäli asia kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!

p. 0405803614

[email protected]