AJANKOHTAISTA

Korona-aika rajoittaa edelleen tapahtumien järjestämistä ja siksi kesäjuhlia eikä syyskarnevaalia voida vielä järjestää Männikössä. Sen sijaan tarjoamme asukkaille muuta, pienimuotoisempaa ohjelmaa kuten retken Haarlan rantaan, musiikkivierailuja ja lettujen paistoa sekä tietenkin bingoa.

KESÄTÖITÄ NUORILLE

Olemme tänä kesänä tarjonneet erisisältöisiä kesätöitä jo kymmenelle nuorelle.

VAPAITA ASUNTOJA

29.6.2021

Yhdistyksellä on vapaana 2 itsenäiseen asumiseen tarkoitettua rivitaloasuntoa ja 1 tehostetun hoivan asunto (sopii myös pariskunnille). Tiedustelut: 0405803614 tai vesa@palvelutalomannikko.fi

 

VIERAILURAJOITUKSET

Palvelutalo Männikössä vierailla saa tällä hetkellä (marraskuu 2020) 1-2 vierasta / asukas kerrallaan. Ulkona voi vierailla yhtä aikaa enemmänkin.

UUSI NIMI!

24.2.2020

Historiallinen muutos on tapahtunut: yhdistyksen nimi Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry jää historiaan sääntömuutosten myötä. Yhdistyksen nimi on 24.2.2020 alkaen Liepeen hoiva ry.

Uusia yhteistyökumppaneita

Syyskuu 2019

Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry on hakeutunut yhteistyöhön muidenkin kuntien kuin Laukaan kunnan kanssa. Kesän 2019 aikana yhdistys on hyväksytty palvelusetelituottajaksi Laukaaseen, Jyväskylään ja Helsinkiin.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi helsinkiläinen ikäihminen voisi palvelusetelin saatuaan valita listalta hoivapalvelupaikakseen palvelutalo Männikön.

Askel kohti organisoidumpaa vapaaehtoistyötä

Toukokuu 2019

Männikössä on toiminut jo pitkään vapaaehtoistyöntekijöitä, mutta tänä keväänä toiminta uudelleenorganisoidaan. Pidimme info-tilaisuuden kiinnostuneille huhtikuussa ja nyt toukokuussa järjestämme koulutustilaisuuden Männikössä (15.5.2019 klo 18 – 20). Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki sellaiset, joita vapaaehtoistyö Männikössä kiinnostaa. Jaamme tilaisuudessa nimikyltit ja käymme läpi yhteisiä pelisääntöjä.

Vapaaehtoistyön koordinaattorina toimii tj Vesa Sinervä ja mikäli asia kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!

p. 0405803614

vesa@palvelutalomannikko.fi