AJANKOHTAISTA

VAPAITA ASUNTOJA

Palvelutalo Männikössä on vapaana 2 tehostetun hoivan asuntoa. Lisäksi yhdistyksellä on vapaana 2 itsenäiseen asumiseen tarkoitettua rivitaloasuntoa. Tiedustelut: 0405803614 tai [email protected]

 

VIERAILURAJOITUKSET

Palvelutalo Männikössä vierailla saa tällä hetkellä (lokakuu 2020) 1 vieras / asukas kerrallaan. Ulkona voi vierailla yhtä aikaa enemmänkin.

VIERAILURAJOITUKSET ON PURETTU

Palvelutalo Männikön osalta vierailurajoitukset on purettu ja vierailla voi lähes entiseen tapaan. Vierailulle voi tulla, kunhan ei ole flunssan tai muun tarttuvan taudin oireita. Vierailut tapahtuvat toistaiseksi asukashuoneissa tai ulkona. Yhteisissä tiloissa oloa tulee välttää vierailun aikana.

Tervetuloa vierailulle Männikköön!

UUSI NIMI!

24.2.2020

Historiallinen muutos on tapahtunut: yhdistyksen nimi Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry jää historiaan sääntömuutosten myötä. Yhdistyksen nimi on 24.2.2020 alkaen Liepeen hoiva ry.

Uusia yhteistyökumppaneita

Syyskuu 2019

Lievestuoreen palvelukeskusyhdistys ry on hakeutunut yhteistyöhön muidenkin kuntien kuin Laukaan kunnan kanssa. Kesän 2019 aikana yhdistys on hyväksytty palvelusetelituottajaksi Laukaaseen, Jyväskylään ja Helsinkiin.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi helsinkiläinen ikäihminen voisi palvelusetelin saatuaan valita listalta hoivapalvelupaikaikseen palvelutalo Männikön. Aiemmin eivät laukaalaisetkaan ole voineet itse valita Männikköä, mutta nyt sekin on mahdollista, mikäli saa kunnan myöntämän palvelusetelin.

Askel kohti organisoidumpaa vapaaehtoistyötä

Toukokuu 2019

Männikössä on toiminut jo pitkään vapaaehtoistyöntekijöitä, mutta tänä keväänä toiminta uudelleenorganisoidaan. Pidimme info-tilaisuuden kiinnostuneille huhtikuussa ja nyt toukokuussa järjestämme koulutustilaisuuden Männikössä (15.5.2019 klo 18 – 20). Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki sellaiset, joita vapaaehtoistyö Männikössä kiinnostaa. Jaamme tilaisuudessa nimikyltit ja käymme läpi yhteisiä pelisääntöjä.

Vapaaehtoistyön koordinaattorina toimii tj Vesa Sinervä ja mikäli asia kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!

p. 0405803614

[email protected]