ELOISAA!-TOIMINTA

UUSI ELOISAA! -LEHTI ON VALMISTUNUT 5/2024. AVAA TÄSTÄ: Eloisaa-toiminnan_tiedotuslehti_1-2024_netti

Eloisaa!-Toiminta 

Hyvinvointia vahvistavaa ja yksinäisyyttä lieventävää, osallistavaa ryhmätoimintaa ja yhteisöllisiä tapahtumia yli 65-vuotiaille kotona asuville. Ryhmäkokoontumiset ovat monipuolisia ja toiminnallisia, niissä tehdään hyvinvointia edistäviä asioita; liikutaan, aivojumpataan, pelataan pelejä, keskustellaan ja kahvitellaan. Kokoontumisten sisältö suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa heidän toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Ryhmät kokoontuvat säännöllisesti viikoittain tai joka toinen viikko. Ohjaaja ei ole jokaisella kerralla mukana ryhmässä, vaan ryhmät kokoontuvat myös vertaisohjattuina. Osallistujien joukosta on noussut esiin upeita, aktiivisia vapaaehtoisia toimimaan yhteyshenkilöinä, vertaisohjaajina ja ryhmien äänitorvina.

Hyvinvointia edistävät tapahtumat ovat ryhmätoiminnan ohella osa toimintamme. Järjestämme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tapahtumia ja tilaisuuksia kuntalaisilloista yhteislaulutilaisuuksiin, makkaranpaistoretkistä terveys- ja hyvinvointitapahtumiin, teatterimatkoista oman kylän ruokapäivään. Olemme järjestäneet tapahtumia ja retkiä lähiluontokohteissa ympäri toimintakuntia, kylä- ja seurantaloilla sekä kansallispuistoissa.

Toimintamme on maksutonta. Toimimme tällä hetkellä Laukaassa ja Toivakassa. Teemme yhteistyötä kuntien, Keski-Suomen hyvinvointialueen, seurakuntien, kyläseurojen ja paikallisten yhdistysten kanssa.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa numerosta 050 464 0252, sähköpostilla osoitteesta maria@palvelutalomannikko.fi sekä Facebookista.

Alla olevista kuvista voit nähdä mitä Eloisaa!-toiminta on.

 

Eloisaa! -toiminta on jatkoa vuonna 2015 alkaneelle Osallistuva ikäihminen – mielekäs arki -hankkeelle. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia. Ryhmätoimintamme on osallistujille maksutonta.

Eloisaa! -toiminta on Liepeen hoiva ry:n koordinoimaa toimintaa ja sitä rahoittaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA. 

hyvä toimija, kutsu meidät kylään!

Kartoitamme koko ajan uusia toiminta-alueita ja yhteistyökumppaneita. Onko teidän kunnassanne, kylässänne tai muuten alueellanne tarvetta yhteisölliselle ryhmätoiminnalle ja tapahtumille, tai kaipaatteko organisaattoria tai sisällöntuottajaa kokoontumisiinne tai kerhoihinne? Kutsu meidän kylään ottamalla yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen maria@palvelutalomannikko.fi tai soittamalla numeroon 050 464 0252.