ELOISAA!-TOIMINTA

UUNITUORE ELOISAA! -LEHTI ON VALMISTUNUT 5/2022. AVAA TÄSTÄ: Eloisaa!-toiminnan_tiedotuslehti_1-2022_webEtäkoulutusmainos”Kun siitä ite saa niin paljon, käy vaan vähän ulkoilemassa toisen kanssa niin tietää miten hyvän mielen toiselle tulee siitä hetkestä tulee. Mietin aina ite, että miltä minusta vanhana mummona tuntuisi jos joku tulisi ulkoiluttamaan.”

Laukaassa vapaaehtoisena toimivan ajatuksia ilmoittautuessaan Ulkoiluystäväkoulutukseen.

Ikäinstituutin Ulkoiluystävä-toiminta on matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa ja toiminnassa on mahdollisuus päästä mukavaan porukkaan mukaan! Ulkoiluystäväkoulutus on meillä LAUKAASSA nyt uudistunut ja se on mahdollista suorittaa etänä oman aikataulun mukaisesti ympäri vuoden!

Koulutuksen järjestää Laukaan Vatin Liikkuva Laukaa-hanke, Laukaan vanhus- ja vammaispalvelut ja Liepeen hoiva Ry yhteistyössä!

Koulutuksesta ja hyvän mielen vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet, rohkeasti yhteys numeroon 040 7641896 tai osoitteeseen liikkuvalaukaa@laukaa.fi

Eloisaa!-Toiminta on:

Ryhmätoimintaa motolla: Eloisaa!-toiminta – siellä missä sinäkin. Ryhmissämme  kahvitellaan aivojumpan, lauta- tai korttipelien äärellä, liikutaan kuntosaleilla ja lenkkipoluilla sekä ennen kaikkea keskustellaan elämästä ja muistellaan vanhoja ja suunnitellaan tulevaa. Ryhmät kokoontuvat tai ovat kokoontuneet seurakuntien ja kuntien tiloissa, kylätaloilla ja kirjastoissa.

Tapahtumia ja tilaisuuksia kuntalaisilloista yhteislaulutilaisuuksiin, makkaranpaistoretkistä terveys- ja hyvinvointitapahtumiin, teatterimatkoista oman kylän ruokapäivään. Olemme järjestäneet tapahtumia ja retkiä lähiluontokohteissa ympäri toimintakuntaa, kylä- ja seurantaloilla, kansallispuistoissa, mihin vain olemme saaneet idean!

Ryhmätoiminta ja tapahtumat suunnitellaan aina YHDESSÄ osallistujien kanssa. Toimintamme on maksutonta. Toimimme tällä hetkellä Laukaassa, Toivakassa ja Kangasniemellä.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Lisätietoa numerosta 050 464 0252, sähköpostilla osoitteesta maria@palvelutalomannikko.fi sekä Facebookista.

Alla olevista kuvista voit nähdä mitä Eloisaa!-toiminta on.

 

Eloisaa!-toiminta on jatkoa vuonna 2015 alkaneelle Osallistuva ikäihminen – mielekäs arki -hankkeelle. Eloisaa-toiminta on osa Liepeen hoiva ry:n toimintaa ja sitä rahoittaa STEA Veikkauksen tuotoilla. Järjestämme toimintaa  kotona asuville yli 60-vuotialle vähentääksemme yksinäisyyttä ja tukeaksemme osallisuutta ja osallistumista ryhmätoimintojen ja yhteisöllisten tapahtumien avulla. Olemme poliittisesti, uskonnollisesti ja vakaumuksellisesti sitoutumattomia ja lisäksi ryhmätoimintamme on maksutonta. Järjestämme toimintaa Laukaassa, Toivakassa ja Kangasniemellä yhteistyössä kuntien, seurakuntien, kyläseurojen ja paikallisten yhdistysten kanssa. 

hyvä toimija, kutsu meidät kylään!

Kartoitamme koko ajan uusia toiminta-alueita ja yhteistyökumppaneita. Onko teidän kunnassanne, kylässänne tai muuten alueellasi tarvetta yhteisölliselle ryhmätoiminnalle ja tapahtumille, tai kaipaatteko organisaattoria tai sisällöntuottajaa kokoontumisiinne tai kerhoihinne? Kutsu meidän kylään ottamalla yhteyttä joko sähköpostitse osoitteeseen maria@palvelutalomannikko tai soittamalla numeroon 050 464 0252.

 

Kunnat

Seurakunnat

Asukasyhdistykset

Kyläseurat

Eläkekerhot

Asuinalueet